Головна: - e-mail: mitropolet@mail.ru - http: //eparhija.com.ua - Skype: mitropolet


Категорії Новин


Новини

Керуючий Єпархією


Богородська єпархія УПЦ


Медіа

Документи

Газета


Проповіді і проповідники


Календар богослужінь


Контакти


Молитва



Голодомор та геноцид в радянські часи з відеофільмами



Українські історичні та народні трагедійні пісні і думи



Українські історичні думи козацької доби з відеофільмами



П'єси та спектаклі художнього та комедійного змісту з відеофільмами


 

У вигляді календаря

«    березня 2024    »
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

У вигляді списку

Жовтень 2023 (2)
Квітня 2020 (2)
Березень 2020 (3)
Грудень 2019 (2)
Червень 2019 (3)
Березень 2019 (5)
 

 

Hosting Ukraine

 

Богородська єпархія УПЦ КП » Новини » Богородської єпархії » Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном

Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном

Автор: mitropolit от 13-09-2011, 15:00
Богородське єпархіальне управління УПЦ Київського Патріархату Московського регіону сповіщає, що, у зв’язку зі святом святого мученика Адріана (8.09.2011-го року), який є небесним покровителем і захисником перед Богом Митрополита Адріана, ми, духовенство і віруючі відсвяткували День його Ангела. До привітань на його адресу ми пропонуємо відео-фільм про життєвий шлях Митрополита Адріана. Цей відео-фільм склав парафіянин Свято - Троїцького храму м. Кривого Рогу пан Віталій Музика.

На ім’я Владики Адріана прибували телеграми, поштові листи та листи по е-мейлу, в яких висловлені щирі привітання, сердечні побажання та допомога Божа на його майбутнє архіпастирське служіння.
З Днем тезоіменитства Митрополита Адріана привітали секретар Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси – України Філарета, намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря Єпископ Вишгородський Агапіт, Архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав, Єпископ Сумський і Охтирський Мефодій, Заступник Голови Синодального відділу УПЦ архімандрит Гавриїл (Кризина), заслужений митрофорний протоієрей на Рівненщині Володимир Медвідь (вчитель, наставник, національний натхненник, богослов і священнослужитель на Дніпропетровщині), духовенство, парафіяни Свято – Троїцького храму м. Ногінська Московської області та чернецтво Свято – Тихвінського жіночого монастиря сестер милосердя і благодійництва, а також депутати Верховної Ради України Дмитро Ветвицький і Олег Ляшко та інші привітання.
________________________________________________________________________________________________________________________________
Духовенство, парафіяни та чернецтво Богородської єпархії УПЦ КП писали:
Ваше Высокопреосвященство, дорогой о Господе Владыка Адриан!

Сердечно поздравляем Вас от лица всей полноты Украинской Православной Церкви Киевского Патриархата в Российской Федерации, духовенства и мирян с радостным праздником в жизни каждого христианина - Днем Вашего тезоименитства!
Взирая на Вашего небесного покровителя, желаем Вам, столь же бесстрашно защищать Церковь от врагов внешних и внутренних. Подобно святому Адриану, радеть о благоденствии Святой Православной Церкви. Да будет мудрость Соломонова - Вашим верным спутником в принятии решений и руководстве паствой.
Разрешите нам, Вашим чадам, прихожанам и богомольцам Богородской епархии сердечно, с чувством духовной радости, поздравить Вас с днем Вашего тезоименитства!
Вы неустанно призываете народ Божий к любви, терпению, состраданию, миру и общественному согласию в служении Богу и ближним.
Вы усердно несете труд и заботу об устроении жизни церковной, памятуя о великой ответственности за каждого приходящего к Вам и перед Пастыреначальником Господом, и перед Православной Церковью. Посему, действительно, многие годы для Вас стали временем плодотворного и душеспасительного служения.
Да продолжит Господь благословлять Вас Владыка, крепостью и здоровьем, чтобы Вы могли и дальше служить Ему и Его Святой Православной Церкви на Многая и Благая Лета.
Молитвенное покровительство и предстательство святого мученика Адриана да сопутствует Вам, Ваше Высокопреосвященство, во всех Ваших архипастырских трудах на ниве Христовой.
Призываем Господа, чтобы Он укрепил Вас, даровал Вам сил духовных и телесных для дальнейшего служения во славу Его Святой Церкви!

С любовью о Господе к Вашему Высокопреосвященству –
духовенство и паства Богородской епархии
(Москва, Московская область и регионы РФ) УПЦ Киевского Патриархата

_________________________________________________________________________________________________________________________________
Дуже приємним було прибуття до мешкання Митрополита Адріана у Дніпропетровську секретаря Дніпропетровської єпархії УПЦ Київського Патріархату протоієрея Віталія Лопушанського, благочинного м. Дніпропетровська Михайла Стіньо та дружини покійного священнослужителя, прот. Івана Стратія – Надії з донькою Іванкою.
Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном
Отець Іван родом із Буковини звершував богослужіння на території Чернівецької області з початку 90-х років, в храмах УАПЦ, а потім УПЦ Київського Патріархату, де за щиру любов до національної Церкви Христової та до рідної української Батьківщини, її ворогами, по-звірячому був забитий, викинутий з пасажирського потягу «Львів – Чернівці». Про нього повинні пам’ятати не тільки родина і близькі, але й весь український народ, бо завдяки таким, яким був отець Іван, ми отримали вільну державу і помісну Українську Православну Церкву.
Так ось, до Владики Адріана й прибули ці високі гості від імені Єпископа Дніпропетровського і Павлоградського Симеона, який передав через них свій щиросердечний лист з такими словами:«В день, коли Православна Церква святкує свято на честь святих мучеників Адріана і Наталії, від імені духовенства Дніпропетровської єпархії та від себе особисто, вітаю Вас з Днем Ангела. Бажаю міцного здоров’я, кріпості сил, духовної радості, молитовного заступництва Вашого небесного покровителя та Божої допомоги в архіпастирському служінні на Многії і Благії Літа!
Зі щирою повагою до Вас – Симеон,
Єпископ Дніпропетровський і Павлоградський»

____________________________________________________________________________________________
Дуже тепле, але разом з тим й гостре, по – козацьки, Митрополита Адріана привітав Гетьман Українського Реєстрового Козацтва, професор, доктор технічних наук Анатолій Іванович Шевченко:
Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном
Ваше Высокопреосвященство!

В День Вашего Ангела-Хранителя молитвенно желаем Вам доброго здравия и благоденствия на Многие Лета!
Мечом молитвы к Богу, желаем, вместе с казаками, крушить врагов нашего Отечества и Веры православной!
В делах мирных и духовных войнах остаемся Вашими верными помощниками и опорой.

С уважением к Вам – Гетьман УРК Анатолий Шевченко
___________________________________________________________________________________________
Як і завжди, Митрополита Адріана привітали народні депутати Верховної Ради пан Дмитро Ветвицький та пан Олег Ляшко. Ці два привітання додаємо:
Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном
Ваше Высокопреосвященство!

Много лет Вы возглавляли Днепропетровскую епархию, отдавая силы возрождению православия, укреплению духовной нравственности в Днепропетровском регионе. На днепропетровской земле высоко ценят и помнят внесенный Вами вклад.
И сейчас, находясь далеко, Вы продолжаете поддерживать и радеть за украинский народ в России и за людей, проживающих на ней. Позвольте выразить Вам слова искренней благодарности за Ваше добросердечие и открытость.
В этот праздничный день желаю Вам крепкого здоровья, бодрости духа на Многие Лета!
С уважением к Вам Владыка,
Народный депутат Украины – Дмитрий Ветвицкий

____________________________________________________________________________________________

Владика Адріан!

Прийміть мої щирі вітання з днем Вашого тезоіменитства.
Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном
Ви завжди були і залишаєтеся прикладом для наслідування не лише для вірних Київського Патріархату, але й для православних усього світу.
Від усього серця бажаємо Вам, Ваше Високопреосвященство, здоров'я, Божого благословення й допомоги Божої на тернистому, проте освіченому Господом шляху.

Многії Вам літа, Владико!
Іс полла еті, Деспота!


Зі щирою повагою до Вас Владико – народний депутат Олег Ляшко
____________________________________________________________________________________________
Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном
З Днем Ангела, Митрополита Адріана привітала заслужена економістка України Олександра Кужель:
Дорогой Владыка! Позвольте поздравить Вас с днем Ангела и пожелать Вам доброго здравия и душевного покоя!

___________________________________________________________________________________________

Зі щирою повагою до Митрополита Адріана звернулись з привітанням керівники сайту «Кобза» - пан Василь Коломацький з Канади, пан Стефан Паняк з Єкатеринбургу та пані Наталя Литвиненко – Орлова з Мурманська:

Високопреосвященний Владико, дорогий друже і соратнику!

Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном
Від імені редакції нашого веб – сайту, щиро вітаю Вас із Днем Ангела і бажаю Вам доброго здоров’я, наснаги і нових успіхів на українській ниві! Хай все лихо минулого року змиє крилом нових надій. Боротьба за Україну триває – це завжди з нами.
Я дуже радий, що Форум у Києві, у серпні 2011-го року для Вас став помітною віхою. Діаспора знає хто працює на спрау, і це головне.
Завжди раді публікувати Ваші статті і виступи.

Зі щирою повагою до Вас, Василь Коломацький
__________________________________________________________________________________________


Вельмишановний Митрополите Адріане !

Сердечно вітаю Вас з днем Ангела. Найкращі Вам побажання!
С.Паняк
__________________________________________________________________________________________
Вельмишановний Владико Адріане!

Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном
Щиросердно вітаю Вас з Днем Ангела. Тішуся й тим, що 8 вересня, ще й мій, тобто, Натальчин День.
Зичу Вам, Друже, доброго Здоровья та всіляких гараздів на Многая і Благая літа. Пишаюсь Вашими титанічними трудами на Ниві Христовій і Українській.

Щиро від серця – Наталя, Мурманськ.

____________________________________________________________________________________________


Правління ОУР і Рада
Регіональної громадської
організації «Українці Москви» вітають

Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном
Дорогий Владико!


Щиро вітаємо Вас із Днем Ангела! Хай душа Ваша наповнюється Божою благодаттю, а Ваші дні супроводжує радість буття. Хай Господь дарує Вам міцного здоров’я для трудів на славу нашої преславної України.

З найкращими побажаннями - Віктор Гіржов
__________________________________________________________________________________________


Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном
Зі святом святого мученика Адріана та з Днем Ангела Митрополита Адріана, надійшло привітання від відомого письменника і журналіста м. Дніпропетровська, пана Фіделя Сухоноса.
Ваше Високопреосвященство !

Нехай береже Вас Господь, дорогий Владико і зміцнює Ваші сили Христовою Правдою для боротьби проти сучасного зла, яке скрізь нас оточує.
З повагою до Вас – Фідель Сухоніс
____________________________________________________________________________________________________________________________


З Днем Ангела Митрополита Адріана привітав доцент історичного факультету Запорізького університету пан Влад Мороко.
"Вітаю Вас Владико від усієї своєї родини! Зичимо Вам Многії літа та наснаги. Ми пишаємося, що в нашій країні є такі люди, як Ви!"
Спогади про святкування Дня Ангела Митрополитом Адріаном ______________________________________________________________________________________________________________________________

Хочемо зазначити, що привітань в адресу Митрополита Адріана було дуже багато, але ми постарались розмістити декілька, щоб показати різноманітність привітань та їх авторів.

Прес-служба Богородської єпархії УПЦ Київського Патріархату

 

Hosting Ukraine

 

@ 2011 Прес-центр Богородської єпархії